• Bel ons voor meer informatie : +31647404725
  • Bel ons voor meer informatie : +31647404725

WERKWIJZE INTERIEUR ADVIES

Tijdens het eerste oriënterende (telefoon)gesprek maken we kennis met elkaar. Daarbij gaan we samen door jouw wensen en behoeftes heen en formuleren we je interieur vraag. Ieder project kent bij ons verschillende fases. Hieronder beschrijven we wat elke fase inhoudt zodat we uiteindelijk tot het gewenste resultaat komen waar jij blij van wordt en wij dus ook blij van worden!

Fase 1 Als we na het oriënterende gesprek een 'go' hebben, plannen we een afspraak in om fase 1 in te gaan; het 'Creatief Café'.

Fase 2 omvat verschillende pakketten, je kiest zelf hoeveel je 'ontzorgd' wil worden. Daarnaast kunnen wij uiteraard ook een offerte op maat voor je maken. Denk bijvoorbeeld aan 'grotere projecten' of enkel een kleuradvies.

Fase 3 is de fase waarbij we je begeleiden bij de uitvoering en inkoop van het bedachte interieurplan. Voorop staat hierbij een volledige ontzorging in de realisatie van het interieurplan, waarbij we vaak een inkoopvoordeel weten te realiseren.  

Moodboards Creatief Cafe Studio R&R

FASE 1 | CREATIEF CAFE

Na het oriënterende gesprek en jouw 'go' volgt een +/- 2 uur durend ‘Creatief Café’, waarin we verschillende interieurstijlen op moodboards aan je presenteren. Op deze manier proberen we je ‘uit te dagen’ om aan te geven wat je wel en niet mooi vindt aan een bepaalde stijl. Waar word je blij van en waar blijf je graag van weg?

De ontvangen feedback wordt verwerkt tot een soort 'programma van eisen' en geeft ons meteen inzicht in de grote lijnen en uitgangspunten van het project en bijbehorend advies.

Fee Creatief Café; € 250,- indien er geen gebruik gemaakt wordt van fase 2 en/of 3. Anders bieden we je dit graag aan. 

FASE 2 | INTERIEUR ADVIES

Interieur advies Small 

Aan de hand van je stijl zullen we starten met een op maat gemaakte sfeerimpressie in combinatie met een materiaal- en kleuradvies voor de desbetreffende ruimte(s). Hierin zullen we ook het klein meubilair toelichten. Dit geeft direct een hele goede indruk hoe de ruimte er uit zal gaan zien. 

Interieur advies Medium 

Interieur Advies Small zal worden uitgebreid met een 2D plattegrond met een indeling van de ruimte. Hierin kun je gemakkelijk lezen welke opstelling goed past bij je wensen van deze ruimte. 

Interieur advies Large 

Met dit pakket werken we het het groot meubilair uit. Denk hierbij aan de bank, een fauteuil, (maatwerk) kasten en verlichting. Met de toelichting van dit plan en eventuele aanpassingen kunnen jullie aan de slag om jullie plannen te gaan realiseren. We maken hierbij graag een 3D visualisatie, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Mail of bel ons voor een prijsopgave. De pakketten zijn op basis van een ruimte van +/-30 M2.

Interieur advies Studio R&R t gooi
Styling inkoop en begeleiding Studio R&R

FASE 3 | INKOOP & UITVOERING

Om het interieurplan te realiseren zoals we hebben bedacht, maken we het werk ook graag voor je af! Wij zullen meerdere interieur items naast elkaar leggen zodat je de beste keuze kunt maken in kwaliteit en prijs. Er zullen suggesties worden gedaan van de benodigde leveranciers en realiseren een mogelijk inkoopvoordeel. Daarbij maken wij een planning voor de uitvoering waarin we zo veel mogelijk rekening zullen houden met jouw agenda. Ook voorzien we in een volledige ontzorging in de realisatie van het interieur voorstel.   

Mail of bel ons voor een prijsopgave.